Der er naturligvis en masse andre sider, der er et kik værd...:

Her kan du ses billeder og oplysninger om Søndersø gl. kommune, altså også området, hvor vi boede som børn. Læs også om, hvilke bøger der er udgivet om lokalområdet, blandt andet bogen "Det var ikke altid let at være lille", som udkom 2014, bl.a. med historier baseret på Natposten, kan man sige. Læs mere i bogen.

Her kan du zoome dig ind på det område af Fyn, som du ønsker at kigge nærmere på. Der kommer så nogle grønne markeringer, som du kan klikke dig ind på. De viser gamle luftfotos fra "Sylvest Jensen", som i årene fra ca 1948 og frem til 90'erne fløj rundt og tog billeder af bygninger næsten overalt. Kig selv nærmere ;-)

Facebook.com

Vi behøver vel næppe at nævne facebook efterhånden. Der er en masse grupper, som du kan søge interesser under.
Eksempelvis Mindegrupper fra Hårslev, Veflinge, Morud, Søndersø, Bogense osv.
Ligeså "Os der er født i 50erne", "Ung i 70'er - 80'erne" osv.

www.glamrocker.dk
Her kan du kikke nærmere på bl.a. glamrockgrupperne Sweet og Slade og de andre fra den tid. Men også noget om hvordan der så ud i 70´erne... Hvilke reklamer så vi, hvordan så vi ud, hvilke stereoanlæg havde vi, og et kik på Puck knallerter osv osv - kik ind på siden.

Mere glamrock, på engelsk fra tiden i 70'erne og frem i øvrigt.


www.ernie.dk
Det er her Erik (Ernie) holder til. Siden omhandler mest de bands han spiller i - og nogle smagsprøver på deres musik, som kan hentes ned på PCen.


http://www.historie-info.dk/node/2296
er en side om livet på Billesbøllegård. Det er Mogens Hansen, som har skrevet alle side erindringer helt fra barn omkring 1931 og frem til 2001, hvor han passerede de 70 år. Det er meget grundigt beskrevet - år for år, alt hvad der skete med ham, hans familie og livet i det hele taget i lokalsamfundet omkring Fjelsted og ud mod hovedvejen, hvor Billesbølle ligger.
Læs det, jeg kan varmt anbefale det, man bliver grebet af livshistorien.

Gode Links

www.storm-kunst.dk
Her kan du se nærmere på kunst udført at Ulla Storm fra Assens. Hun tilbyder malerkurser i hendes hus i Assens under afslappede former med forplejning i dagens løb. Se nærmere på hendes hjemmeside, hvor der også er eksempler på hendes malerier.

www.ahot.dk/jokes/
En side med vittigheder... ja man skulle vel sige mange sider med vittigheder - lidt for enhver smag.

www.shg.dk
Stedet hvor du kan få alt i hardware, software osv, såvel færdige PC'er, skræddersyede og alle reservedele og udvidelsesmuligheder.

www.hpholm.dk/vitser/rapport_1.html 
Kik ind her, hvis du nu er til lidt nostalgi - også inden for vitser. Det er "På færde med Max" fra de gode gamle "Rapport" blade, som jo i 70'erne lå frit fremme på alle steder i de frie tider.

www.lanet.lv/misc/charts/ 
Charts All Over The World... for os, som trods alderen stadig følger med i, hvordan hitlisterne ser ud over det meste af verden, for at være på forkant... Ja man behøver da heller ikke være musikfreak, bare lidt nysgerrig.

http://ihimlen.dk/
Vitser, Tests, Viden, Lister, Spil, Foto, Video... ja der er en del af alt på denne hjemmeside... kik ind.


Giv os gerne et praj, hvis du kender en side, som kunne være interessant for natpost-kikkerne.

Nyeste kommentarer

31.10 | 09:36

Jeg har læst jeres indlæg de er fantastiske. Men hvad er der sket med de ...

30.07 | 17:24

Den leader Jeg også efter Mener den hedder jammer pg jag men Jeg kan i...

21.03 | 16:47

Marius Jensens kone hed Marie Andersine Klivager, datter af Anders ...

23.10 | 05:40

skønne knallert, bare man dog kunne købe en sådan