Hvor er de henne?

Et er hvad man gik og lavede, da man var ung, men hvad går de forskellige egentlig og laver i vore dage. Mange er det lykkedes at holde kontakt med, eller i det mindste viden om, hvor de er og måske hvad de foretager sig. Så noget af det, kan du læse her.

I er alle velkomne til at henvende jer, hvis I mener jeg ikke er tilstrækkeligt opdateret...


Jan (65) er forlængst blevet voksen, og alle ungerne er fløjet fra reden. Dem kan man læse om i afsnittet "De unge". 

I 2020 startede året med at flytte sammen med kollegaen Lykke, som arbejder i Nyborg afdelingen. Meget passende, så kan hun lave noget af hans arbejde også ;-)

Jans arbejde er stadig som salgskonsulent og kontormand hos Clean Dry /Cotti Rens.

Pension? Nej da, ikke endnu, der er laaaang tid tid


Jytte (59) bor sammen med sin kæreste Allan i deres hus lidt nord for Fredericia, og de blev gift i foråret 2019.

Jan fik æren af at føre Jytte til alters, uden uheld - ud over at sætte hans døtre af ved den forkerte kirke... til en begravelse.

Datteren Josefine (29) bor i København.

Jytte er i butik i Vejle og har således skiftet fag fra pædagog til salgsassistent.

Allan er ansat på Lego, og det forlyder, at han også selv har kassevis af legoklodser.

Solbrit (59), bor i Middelfart, hvor hun også arbejder - altså når hun ikke enten har brækket sin fod (pga den sov), eller beskadiger hoften (efter fald med scooteren).

Hun har lidt besvær med at huske, hvornår ungerne blev født, fandt Rikke ud af fornyligt, men det var jo trods alt også engang i forrige årtusinde.

Hun har katten Vimse, som skaber ekstra liv i huset. Den skal prøve at leve op til legendariske Guffe og Lusse ;-)

Erik (63), også kaldet Ernie, bor med kæresten Janne i Højrup. Her bor de hyggeligt med kat og hunde.

Gravhundene får af og til hvalpe, ligesom Eriks døtre får børn. Erik har således nu 3 gange fået titlen bedstefar :-)

Erik har 3 døtre, Marianne, Marlene og Monica.
Hans mor bor i Bogense.

Henrik (66) bor stadig i Lumby sammen med sin hustru Pia (64).De har efterhånden været gift i over 30 år

De flyttede i 1982 derud fra Damhusvej, der hvor jeg så overtog deres lejlighed, og kom til at bo lige over Jyttes lejlighed, og Quist ligeså nede på 1. sal.

De har børnene Stine og Troels, begge forlængst flyttet hjemmefra, men naturligvis ofte på besøg. Stine fik tvillinger i efteråret 2014, så Henrik og Pia har dermed også fået bedsteforældre status :-)

Henrik er fortsat selvstændig el-installatør med industri som speciale, imens Pia fortsat er socialpædagog.

Inge (65) er min kusine. Hun bor i dag i Horsens med mand og yngste datter. De bor tæt på fjorden i skønne omgivelser med en lille skov lige uden for haven.

Inges ældste søn Thomas (36) bor ved Skjern og har lige købt et nedlagt landbrug, hvor jorden er solgt fra.
Hendes søn Allan (30) bor i Århus, hvor han deler lejlighed med en kammerat. Han har planer om uddannelse inden for IT efter sommer.
Klaus og Jan tog på knallert til Ådum, lidt uden for Tarm såvel i 1973 og 1974. Det var bl.a. til Inge, hendes bror Henning og deres forældre Anna og Niels. Siden blev det Henrik og Jan som kom på besøg i 1975, 1976 og 1977

Finn (63) og Gitte (59) bor fortsat i Årup, hvor de flyttede til i 1986, da de blev gift.

Her byggede de en stor villa, i starten uden trappe til 1. sal...

Da huset blev for stort valgte de at flytte små 100 meter og bygge et nyt hus. Også stilfuldt indrettet, denne gang 1. plans.

Gitte arbejder på et plejecenter i Årup, hvor hun kan fortsætte i mange år, først som ansat, og siden som patient, med den pensionsalder, hun har i vente til den tid...

Finn var tømrer i en del år, men fandt så ud af, at det var varmere inde på kontoret, så han uddannede sig i retning af arkitekt.

Sammen har de datteren Janne, som har fået børn også, så bedsteforældretitlen er i hus her.

Conny (60) er flyttet fra Fyn for en del år siden. Hun bor nu i Egtved sammen med manden Ole og datteren Sofie.
Conny arbejder som produktionsplanlægger hos Omme Lift. TIdligere var hun i en årrække hos Jo Jo i Bogense, og kommer oprindelig fra Maderup ved Særslev.

Hun benægter, at hun en overgang, ifølge Polle, skulle have boet på en Ø, nær Ebeltoft ;-)

Susanne (59) bor nu i Middelfart, hvor de i det mindste stadig har togdrift, hvilket de ikke har haft i mange år i Jullerup, hvor hun kommer fra. Ok, hun ville nok dårligt kunne huske det, da den forbindelse lukkede i 1966.

Hun har både kæreste, voksne børn og nu også børnebørn. Så der er rigeligt at se til, da hun også studerer til pædagog.

Derudover har hun fastholdt interessen for heste og dermed ridning helt fra de unge dage, så det var altså ikke bare en ungdomsdille ;-)

Inge Dorte (60) og Finn bor stadig i Nørre Aaby, hvor hun førhen rendte på redaktøren ind imellem, hovedsaligt i Netto. Hun er lærer og arbejder nu i Fredericia.

Finn er tømrer, og arbejder vist nok i Middelfart.

Vi mødes oftest, når Lena holder fest i anledning af fødselsdage eller bryllup.

Anne (61) bor nær Harndrup med sin mand. De har 3 voksne børn, som er fløjet fra reden, så vidt vides. Hun arbejder på OUH, ligesom Karin, men i en anden afdeling. Derudover er hun meget haveinteresseret, modsat i barndomsdagene ;-)
Hun har også fået titlen bedstemor for ikke så længe siden.

Jette (59) bor i dag i Odense. Hun er gift med Troels og har to børn, Asger og Signe.
Hun gik jo i klasse med Jytte, ligesom Gitte i de gamle dage på Hårslev Skole, og siden Særslev Skole. Jytte og Jette fortsatte tilmed på Nordfyns Gymnasium i Søndersø, så det blev til mange år sammen. Dermed var Jette også aktivt med i Bogense-tiden og såmænd også Odense-tiden på Damhusvej, Tarup og hvor vi nu har boet i tidens løb.
Jette arbejder som socialpædagog, men læser til lærer, så det er lidt samme mønster som Inge Dorte - altså det med at læse til lærer.

Lykke (65) er ny på Natposten. Kollega og nu også kæreste og samlever med redaktøren her.

Hun boede førhen i Nyborg, og har mange interesser ud over jobbet i butikken. Så som køreture til Skagen, Næstved m.m. i Spark'en, og stor alsidighed i køkkenet, hvor alt helst laves fra bunden.

Huset i Næsby bærer præg af, at det ikke længere kun er redaktøren her, som indretter sig. Der er mange gode nye ting, som er kommet til :-)


Lena (61) bor i Aalborg sammen med sin mand Michael (59) i deres hus. Døtrene Marie (26) og Tilde (28) er begge fløjet fra reden.

Lena arbejder ved Aalborg Kommune med visitering af hjælpemidler til ældre og handicappede.

Michael er afdelingschef i et større firma i Aalborg.

Lena fremhæver i øvrigt også, at det er fantastisk af have så dygtige store piger, og at det heldigvis kun siger noget om døtrenes alder. Selv bliver vi jo ikke ældre ;-)

Karl (75) bor i Strib, han går hjemme og nyder livet som pensionist, når han da ikke skal pleje Solbrits skader, kattene eller hans 3 børnebørn. Han er efterhånden også en trænet flyttemand.

Ind imellem er der også tid til at arbejde med projekter for Cille, som at kreere pink PC kabinet eller kradsebrædt til kattene.

Han lægger hus til den årlige "Stigegolf" turnering, når han og Solbrit holder fødselsdag i Strib.

Quist (66) bor fortsat i Dalum. Der har han boet i mange år efterhånden, selv om han havde job på Sjælland - men herregud, det tager jo heller ikke så lang tid med tog i vore dage - når DSB ellers vil det. Efterløn? Tja, det blev også tiden ;-)
Hjemme i Dalum er huset er efterhånden gennemrenoveret og fuget om :-)

Steen (66) og Vibeke (husker ikke alderen, men sikkert stadig ung), ja de bor fortsat nord for Otterup i deres store hus der. De har 2 børn, Daniel samt Kia (som bor i Søndersø).
Steen arbejdede som isolatør, men er skiftet til lidt blandede opgaver som maler, tømrer m.v. i et tempo, hvor han kan være med.

Han har også indrettet sin egen afdeling i huset, hvor han kan trække sig hen, når konen bliver for meget ;-) ...

Eller måske når han bliver for meget for hende, hvem ved ;-)
Vibeke arbejdede samme sted i næsten 30 år, på gartneriet PKM i Søhus, indtil dele af produktionen blev rykket udenlands.

Klaus (66) flyttede for nogle år siden til Sasserod sammen med sin kone gennem mange år Tove (64). De begyndte at komme sammen, da han var 16 og hun 15 år, så det er et af de sjældne langvarige forhold. I starten valgte Klaus da også at lyve hende et år ældre, for ikke at give sin mor for store bekymringer  :-)

De har 2 voksne børn. 

I november 2022 var han sammen med de fleste andre fra den gamle 7. klasse fra Hårslev Skole. Vi mødtes hos Henrik og Pia i Lumby til klassefest.


Ella (62) bor stadig i Aalborg sammen med Michael. De har sammen 3 drenge. De har også boet samme sted i mange år, men har på det sidste bygget en del om.

Ella er ansat ved Aalborg Kommune som socialrådgiver.
Ella er også aktiv på Facebook, hvad vi jo er mange der er. Der faldt jeg i hvert fald over nogle søde billeder af hundehvalpe, og naturligvis af Ella selv, som jo næsten ikke har forandret sig...

Polle (66) bor fortsat i Bogense, hvor han er groet godt fast og er glad for at bo. Han har ikke ladet sig friste til ægteskab eller lignende, så han holder også ungkarlestatus, som også flere af de andre nævnte. 
Han er i øvrigt den eneste af "os gamle", som fortsat kommer en del ud til "Fredskoven", dog kun er for at lufte sin lille hund.

Karin (60) er fornyligt flyttet hjemmefra. Altså fra sine forældres gård, som hun overtog for en del år siden.

Hun har solgt gården og er flyttet ind til Særslev i et parcelhus, som hun naturligvis arbejder en del med.
Karin har 3 piger. Den ældste bor sammen med sin kæreste i København.
Hun er ansat på OUH i Odense som sygeplejerske, hvor hun har været en del år efterhånden. 

Frederik (57) bor i Odense, hvor han har boet i mange år med Lotte (54) og børnene Lasse og Line.
Han har været med i Familydart helt tilbage til først i 90'erne.
På trods af, at benene ikke helt vil, som han vil, har han undervist på Østfyns Produktionsskole. Desuden får han en del fra hånden i huset i det sydøstlige Odense. Der skal jo hugges brænde, moderniseres inde og ude - godt han er alsidigt uddannet.
Lotte nåede 25 år hos Post Danmark, inden hun skiftede den karriere ud med et job i brugsen i Ringe, hvor hun er faldet godt til.

Peter (64) og Jette (alder tja...) bor på Sjælland i et pænt stort hus - i hvert fald i forhold til redaktørboligen her... De har 2 børn.
Peter holdt naturligvis en større fest, da han rundede det skarpe hjørne, og træder ind i de voksnes verden. Det klarede han ifølge Quist uden de store problemer. Til samme fest var i øvrigt også en anden gammel bekendt, Hans Georg Olsen til stede.
Peter forlod militæret for nogle år siden og er gået til kommunen (vist nok i Sorø), hvor han behandler byggesager.
Jettes beskæftigelse har vi ikke "opsporet" på nuværende tidspunkt, men vi vender tilbage, når vi ved mere.

Karen (80), døde den 17 juli 2018 og blev bisat i Bellinge Kirke 24. juli 2018.

Hun var mor til os 3 børn Jan, Lena og Jytte, samt farmor til ialt 7 børn og oldemor til 1.
Hun er meget savnet af os alle.

Hvil i fred mor.

Vi vender løbende tilbage på denne side med nyeste nyt om de gamle.

Fra Quist fødselsdag i 1977. Her ses Marianne, Finn, Jørgen, Anne, Steen, Helle og Knuddi

Nyeste kommentarer

31.10 | 09:36

Jeg har læst jeres indlæg de er fantastiske. Men hvad er der sket med de ...

30.07 | 17:24

Den leader Jeg også efter Mener den hedder jammer pg jag men Jeg kan i...

21.03 | 16:47

Marius Jensens kone hed Marie Andersine Klivager, datter af Anders ...

23.10 | 05:40

skønne knallert, bare man dog kunne købe en sådan