Hindevad, Gamby, Hårslev, Veflinge og omegn

PS - I kan læse meget mere om Hindevad, Hårslev og tiden i gamle dage i gamle Søndersø Kommune i bogen "Det var ikke altid let at være lille". Her har 15 lokale (deriblandt jeg selv) bidraget med historier fra gamle dage.
Mine bidrag er vel ikke underligt om "Drengeliv i Hindevad" samt "På diskotek i Hårslev"
.

Bogen er udgivet af Søndersø & Omegns Lokalhistoriske Forening, og kan købes i flere lokale forretninger såvel i Søndersø, Morud og Otterup. Ellers spørg her på Natposten, så skal jeg nok finde dem :-)

Hindevad er byen, hvor jeg boede til jeg var 20 år gammel. På disse sider kan du se, hvem der boede i byen dengang, samt hvordan vi havde det som børn i Hindevad. Derudover anekdoter og små fortællinger fra forskellige mennesker, som kender Hindevad, Gamby, Hårslev, Veflinge og alle de andre områder deromkring.

I læsere er velkomne til at komme med indlæg til siden. Det er altid sjovt at høre lidt om, hvad der skete i de "gode gamle dage".

Hindevad er en overskuelig by. Man lægger dårligt mærke til den i dag, når man kommer fra Morud siden og kører mod Harndrup, eller måske drejer af mod hovedvejen, ud af Assensvej.

Man gør dog klogt i at sænke farten, når man skal over skolelærer banken ved brugsen.... Det vil sige... Der var engang en skole på bakken, hvor lærer Smith boede - og der var engang en brugsforening lige nedenfor...

Det var, og er, et lidt farligt kryds, hvor såvel min mor som jeg selv er kommet på tværs af en anden bil, og har fået skrammer - jeg selv endda blot en uge efter jeg fik kørekort... siden har en motorcyklist endda mistet livet efter at have mødt et landbrugskøretøj på stedet.

Den automatiske telefoncentralen ligger dog i Hindevad, hvor vores lokale 83-numrere kom fra. Selv i den større Hårslev by, var det "Hindevad-numre" man havde.

Men kig ind under fanebladene "Rugårdsvej", "Nellerudgyden" og de næste veje, som opdateres løbende, samt "Barndom i Hindevad" for at læse mere om vores gode gamle landsby og dens indbyggere i 60'erne og 70'erne, samt hvad vi lavede dengang. Kig også under "Hindevads historie" om hvornår byen første gang blev nævnt m.m.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jan | Svar 18.03.2012 12:02

Hej Danny. Tak for dit kig. Brugsen ligger Rugaardsvej 894 på hjørnet ved Rødegårdsvej

Danny | Svar 12.03.2012 12:26

god side men hvilken nummer er brugsen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.10 | 07:40

skønne knallert, bare man dog kunne købe en sådan

...
17.01 | 14:07

NAPIŠYTE KAKAJACENA PUCK MS50 JEVRAMI

...
19.12 | 17:36

Min mor Karen Louise Nielsen var telefonistinde ca. 1920, hun var født på Lillerønnemose gård, og flyttede da hun blev gift. Niels Ormhøj var min onkel

...
14.10 | 21:02

Ja, Kai From var en venlig mand. Jeg var i gartnerlære hos ham i 1979-80. Og fik stort kørekort. Ved du, hvad Erling laver nu?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE