Fotoalbum

De gamle billeder
Hvordan så der ud i Hindevad, Hårslev, Gamby og de steder vi kom førhen - her er et lille kig ind i 60'erne og 70'erne - og ok, en afstikker tid tiden før og efter på disse billeder.
Der er billeder med nogle af de mennesker vi kendte den gang, hvor det ellers har været muligt at finde nogen.
Hvis du/I ligger inde med billeder fra dengang, så sig endelig til - så scanner jeg dem ind her også.
Der er en del luftfotos imellem. De stammer fra tiden, hvor firmaet Sylvest Jensen havde fly ude med kamera, som tog billeder af byer, gårde, butikker, private huse osv. Dem har vi lånt lidt af her.

Find selv gamle billeder
Du kan selv finde billeder af dit hus, eller hvor du boede førhen, måske. Kig ind på hjemmesiden fra Det Kongelige Bibliotek: 
http://www.kb.dk/danmarksetfraluften/
zoom så ind på det område du vil studere, og en hel stribe prikker kommer frem. Her trykker du så og får et billede frem fra det sted, du har valgt. Der kan zoomes helt ind på de enkelte huse, og med lidt held er der indtil flere billeder af stedet.
Undtaget er større byer, som Odense, hvor man sandsynligvis ikke måtte flyve så lavt ind over beboet område og tage billeder af hver enkelt hus, så der er det ofte hele gader, som kan findes.
God fornøjelse

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.01 | 21:11

God til at komme igang på hvis man skal til en rigtig fest med vennerne

...
27.06 | 23:39

Bertha Andersen var min elskede mormor . Hun døde i 1975. Hun var enke efter Lauritz Andersen. Hun havde 5 børn, Ellen var min mor.Et dejligt sted at besøge.

...
14.05 | 15:48

Hej , du kan finde hårslev skole på facebook.

...
13.04 | 14:02

Jeg kan huske jeg sang med på en sang der startede: Når man er lille, 4år, så er det utroligt, at alle voksne ikke forstår man tar' det med ro.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE