De Unges Side

En side med dem, som er dukket op siden 70´er og 80´er tiden. Samt ikke mindst alle ungerne af vore kendte personer fra tidligere - samt deres venner og veninder...

Jens Erik (39) bor i Gelsted på vestfyn. Han arbejder fortsat som isolatør, plus en masse andet i fritiden, ikke mindst i træningscentret, samt i rallykørsel med sin co-pilot Brian, Mikkel på 4 år, som "er i lære" :-)

Rikke (32) bor i Århus sammen med Allan, som hun blev gift med i juli 2019. Hun arbejder hos Læsegruppen. De har 2 katte. Hun har netop fået kørekort, og kort efter deres bryllup købte de bil, så nu er Fyn ikke så langt væk ;-)

Jesper (30). Bor midt i Odense by. Kontor og butiksuddannet med bl.a. Netto på CV'et. Mester i strategispil, ikke mindst med Jacob og Mitch, og i at miste mobiltelefoner.

Cille (26) - Bor i Hjallese sammen med sin kæreste Mitch ;-) Hun har gået på Vestfyns Efterskole, efterfulgt af Tietgenskolen. Ekspert i katte, fotografering og LOL.

Josefine (26) er datter af Jytte og Tommy. Hun har sin søde kæreste i Belgien. Hun er færdig med uddannelsen og nu ansat i Landsinsamlingen som kommunikations-konsulent.

Tilde (24) datter af Lena og Morten, bor også i Århus, hvor hun studerer på Uni. Har også været udenlands et halvt års tid i det sydamerikanske.

Marie (21) også datter af Lena og Morten. Hun bor i lejlighed i Aalborg, som hun deler med et par andre unge. Går på uni.

Jacob N. (30). Han bor i Tarup og gik på Tietgenskolen sammen med Jesper. Han arbejder indtil lukningen i Toys'r'us. Altid med på ferierne, juleaften og hvor der ellers sker noget :-)

Mitch (27). Cilles kæreste. Studerer i Odense og har bijob som Cilles finans-rådgiver ;-) Er også stærkt involveret i Playstation- og PC-spil med Jacob og Jesper

Calle (26) veninde til Cille siden 1. klasse. Bor nu i Fredericia med sin kæreste og deres hund. Også med her i huset, når der sker noget, samt på ferierne :-)

Maja (24 ) bor i lejlighed i Fredericia. Hun er uddannet pædagog. Har også deltaget i mangt og meget her i huset samt på ferie i Sunny Beach :-)

Christine (24), bor med Lars i et hus næs Assens. Hun er udlært hos Q8 nær Odense. Hun venter barn med Lars til november 2019. Har også været med på ferier og til mange arrangementer :-)

Anita (31) oprindelig fra Båring, men er flyttet sammen med John i deres hus nær Assens. Gik i skole med Rikke frem til 10. klasse. Fik barn i marts 2019. 

Heidi (33) Bor lidt uden for Harndrup, hvor hun også arbejder i nærheden. Hun blev i feb. 2015 mor til Mikkel, så nu er der liv i hjemmet.

Frederikke (25) gik også på Vestfyns Efterskole med Cille. Hun arbejder inden for landbruget, specielt økologisk landbrug :-)

Lea (25) gik på Vestfyns Efterskole med Cille. Bor nu i Odense, efter en periode på Ærø. Har fået barn i 2019.

Sara (25) gik også på Vestfyns Efterskole med Cille. Hun bor stadig på Als, og har fået sit første barn i september 2018

Line  (24)  bor også på Als sammen med sin kæreste. Hun blev også mor i 2015, så hun er fuldt beskæftiget :-)

Flere kommer naturligvis nye navne på og skiftes ud, efterhånden som der kommer data ind på dem:-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.10 | 21:02

Ja, Kai From var en venlig mand. Jeg var i gartnerlære hos ham i 1979-80. Og fik stort kørekort. Ved du, hvad Erling laver nu?

...
03.10 | 09:16

Finn og “genbrugs”-Tove fra BP-tankstationen 😄.

...
21.07 | 10:47

Hej en som har en baglygte som jeg mangler til min Express 1957

...
14.01 | 23:53

Kan vældig godt lide Natpostens hitlister, hvor du især fortæller om 1970'erne, men hvad med også at bringe Natpostens hitlister fra 1980'erne? Især: 1980-1987.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE