De Unges Side

En side med dem, som er dukket op siden 70´er og 80´er tiden. Samt ikke mindst alle ungerne af vore kendte personer fra tidligere - samt deres venner og veninder...

Jens Erik (39) bor i Gelsted på vestfyn. Han arbejder fortsat som isolatør, plus en masse andet i fritiden, ikke mindst i træningscentret, samt i rallykørsel med sin co-pilot Brian, Mikkel på 4 år, som "er i lære" :-)

Rikke (32) bor i Århus sammen med Allan, som hun blev gift med i juli 2019. Hun arbejder hos Læsegruppen. De har 2 katte. Hun har netop fået kørekort, og kort efter deres bryllup købte de bil, så nu er Fyn ikke så langt væk ;-)

Jesper (30). Bor midt i Odense by. Kontor og butiksuddannet med bl.a. Netto på CV'et. Mester i strategispil, ikke mindst med Jacob og Mitch, og i at miste mobiltelefoner.

Cille (26) - Bor i Hjallese sammen med sin kæreste Mitch ;-) Hun har gået på Vestfyns Efterskole, efterfulgt af Tietgenskolen. Ekspert i katte, fotografering og LOL.

Josefine (26) er datter af Jytte og Tommy. Hun har sin søde kæreste i Belgien. Hun er færdig med uddannelsen og nu ansat i Landsinsamlingen som kommunikations-konsulent.

Tilde (24) datter af Lena og Morten, bor også i Århus, hvor hun studerer på Uni. Har også været udenlands et halvt års tid i det sydamerikanske.

Marie (21) også datter af Lena og Morten. Hun bor i lejlighed i Aalborg, som hun deler med et par andre unge. Går på uni.

Jacob N. (30). Han bor i Tarup og gik på Tietgenskolen sammen med Jesper. Han arbejder indtil lukningen i Toys'r'us. Altid med på ferierne, juleaften og hvor der ellers sker noget :-)

Mitch (27). Cilles kæreste. Studerer i Odense og har bijob som Cilles finans-rådgiver ;-) Er også stærkt involveret i Playstation- og PC-spil med Jacob og Jesper

Calle (26) veninde til Cille siden 1. klasse. Bor nu i Fredericia med sin kæreste og deres hund. Også med her i huset, når der sker noget, samt på ferierne :-)

Maja (24 ) bor i lejlighed i Fredericia. Hun er uddannet pædagog. Har også deltaget i mangt og meget her i huset samt på ferie i Sunny Beach :-)

Christine (24), bor med Lars i et hus næs Assens. Hun er udlært hos Q8 nær Odense. Hun venter barn med Lars til november 2019. Har også været med på ferier og til mange arrangementer :-)

Anita (31) oprindelig fra Båring, men er flyttet sammen med John i deres hus nær Assens. Gik i skole med Rikke frem til 10. klasse. Fik barn i marts 2019. 

Heidi (33) Bor lidt uden for Harndrup, hvor hun også arbejder i nærheden. Hun blev i feb. 2015 mor til Mikkel, så nu er der liv i hjemmet.

Frederikke (25) gik også på Vestfyns Efterskole med Cille. Hun arbejder inden for landbruget, specielt økologisk landbrug :-)

Lea (25) gik på Vestfyns Efterskole med Cille. Bor nu i Odense, efter en periode på Ærø. Har fået barn i 2019.

Sara (25) gik også på Vestfyns Efterskole med Cille. Hun bor stadig på Als, og har fået sit første barn i september 2018

Line  (24)  bor også på Als sammen med sin kæreste. Hun blev også mor i 2015, så hun er fuldt beskæftiget :-)

Flere kommer naturligvis nye navne på og skiftes ud, efterhånden som der kommer data ind på dem:-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.07 | 10:47

Hej en som har en baglygte som jeg mangler til min Express 1957

...
14.01 | 23:53

Kan vældig godt lide Natpostens hitlister, hvor du især fortæller om 1970'erne, men hvad med også at bringe Natpostens hitlister fra 1980'erne? Især: 1980-1987.

...
08.11 | 07:29

Ja nu du siger det...
Nå det er heldigvis ikke tilfældet, så jeg vil skifte billedet til et nyere og bedre, når jeg lige får det lagt ind fra min mobil

...
08.11 | 05:28

Altså! Det er et skrækkeligt billede! Folk der ikke har set mig et stykke tid tror da nok, at jeg har taget 40 kilo på!!

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE