De Unges Side

En side med dem, som er dukket op siden 70´er og 80´er tiden. Samt ikke mindst alle ungerne af vore kendte personer fra tidligere - samt deres venner og veninder...

Jens Erik (40) bor i Gelsted på vestfyn. Han arbejder fortsat som isolatør. I fritiden er det hans nye kattekilling, som optager megen tid. Katten er ikke så glad for at komme ud i kulden, så Jens henter træerne ind i stuen i stedet :-)

Rikke (33) bor i Århus sammen med Allan, som hun blev gift med i juli 2019. Hun arbejder hos Læsegruppen. De har 2 katte. Hun har netop fået kørekort, og kort efter deres bryllup købte de bil, så nu er Fyn ikke så langt væk ;-)

Jesper (31). Bor midt i Odense by. Kontor og butiksuddannet med bl.a. Netto på CV'et. Mester i strategispil, ikke mindst med Jacob og Mitch, og i at miste mobiltelefoner.

Cille (27) - Bor i Hjallese sammen med sin kæreste Mitch ;-) Hun har gået på Vestfyns Efterskole, efterfulgt af Tietgenskolen. Ekspert i fotografering, tegninger og LOL, samt ikke mindst de 2 katte i hjemmet

Josefine (26) er datter af Jytte og Tommy. Hun har sin søde kæreste i Belgien. Hun er færdig med uddannelsen og nu ansat i Landsinsamlingen som kommunikations-konsulent.

Tilde (24) datter af Lena og Morten, bor også i Århus. Hun er ansat hos Sex og Samfund. Har også været udenlands et halvt års tid i det sydamerikanske. Derudover engageret i politik

Marie (21) også datter af Lena og Morten. Hun bor i lejlighed i Aalborg, som hun deler med et par andre unge. Går på uni.

Jacob N. (30). Han bor i Tarup og gik på Tietgenskolen sammen med Jesper. Han er ved at uddanne sig til pædagog. Altid med på ferierne, juleaften og hvor der ellers sker noget :-)

Mitch (27). Cilles kæreste. Studerer i Odense og har bijob som Cilles finans-rådgiver ;-) Er også stærkt involveret i Playstation- og PC-spil med Jacob og Jesper - samt forsøg på at opdrage husets 2 katte.

Calle (27) veninde til Cille siden 1. klasse. Bor nu i Fredericia med sin kæreste og deres hund. Også med her i huset, når der sker noget, samt på ferierne :-)

Maja (25 ) bor i lejlighed i Fredericia. Hun er uddannet pædagog. Har også deltaget i mangt og meget her i huset samt på ferie i Sunny Beach :-)

Christine (25), bor med Lars i et hus næs Assens. Hun er udlært hos Q8 nær Odense. Hun venter barn med Lars til november 2019. Har også været med på ferier og til mange arrangementer :-)

Anita (33) oprindelig fra Båring, men er flyttet sammen med John i deres hus nær Assens. Gik i skole med Rikke frem til 10. klasse. Fik barn i marts 2019. 

Heidi (34) Bor lidt uden for Harndrup, hvor hun også arbejder i nærheden. Hun blev i feb. 2015 mor til Mikkel, så nu er der liv i hjemmet.

Frederikke (26) gik også på Vestfyns Efterskole med Cille. Hun arbejder inden for landbruget, specielt økologisk landbrug :-)

Lea (27) gik på Vestfyns Efterskole med Cille. Bor nu i Odense, efter en periode på Ærø. Har fået barn i 2019.

Sara (27) gik også på Vestfyns Efterskole med Cille. Hun bor stadig på Als, og har fået sit første barn i september 2018 og nyt barn i 2020.

Line  (26)  bor også på Als sammen med sin kæreste. Hun blev også mor i 2015, så hun er fuldt beskæftiget :-)

Flere kommer naturligvis nye navne på og skiftes ud, efterhånden som der kommer data ind på dem:-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.01 | 14:07

NAPIŠYTE KAKAJACENA PUCK MS50 JEVRAMI

...
19.12 | 17:36

Min mor Karen Louise Nielsen var telefonistinde ca. 1920, hun var født på Lillerønnemose gård, og flyttede da hun blev gift. Niels Ormhøj var min onkel

...
14.10 | 21:02

Ja, Kai From var en venlig mand. Jeg var i gartnerlære hos ham i 1979-80. Og fik stort kørekort. Ved du, hvad Erling laver nu?

...
03.10 | 09:16

Finn og “genbrugs”-Tove fra BP-tankstationen 😄.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE