De Unges Side

En side med dem, som er dukket op siden 70´er og 80´er tiden. Samt ikke mindst alle ungerne af vore kendte personer fra tidligere - samt deres venner og veninder...

Jens Erik (38) bor i Gelsted på vestfyn. Han arbejder fortsat som isolatør, plus en masse andet i fritiden, blandt andet rallykørsel med sin co-pilot Brian.

Rikke (31) bor i Århus, hvor hun arbejder hos Læsegruppen. Har netop været på skoleophold i Texas.

Jesper (29). Bor i Odense. Efter Vestfyns Efterskole gik turen via Tietgenskolen til butiks- og kontorvejen (den skole kender vi flere af os) :-)

Cille (25) - Bor her i Bellinge ;-) og har ligeså gået på Vestfyns Efterskole, efterfulgt af Tietgenskolen.

Josefine (25) er datter af Jytte og Tommy, bor lejlighed i Århus, hvor hun studerer på Uni. Har sin søde kæreste i Belgien.

Tilde (24) datter af Lena og Morten, bor også i Århus, hvor hun også studerer på Uni. Har også været udenlands et halvt års tid i det sydamerikanske.

Marie (21) også datter af Lena og Morten. Hun bor vist nok hjemme hos Lena og Michael og går på gymnasiet i Aalborg

Jacob N. (30). Han bor i Tarup og gik på Tietgenskolen sammen med Jesper. Han arbejder i Toys'r'us. Altid med på ferierne, juleaften og hvor der ellers sker noget :-)

Mitch (26). Cilles kæreste. Studerer i Odense og har bijob som Cilles finans-rådgiver ;-) Er også stærkt involveret i Playstationspil med Jacob og Jesper

Calle (25) veninde til Cille siden 1. klasse. Bor nu i Fredericia med sin kæreste og deres lille hund. Også med her i huset, når der sker noget, samt på ferierne :-)

Maja (22) bor i lejlighed i Fredericia, hvor hun studerer. Har også deltaget i mangt og meget her i huset samt på ferie i Sunny Beach :-)

Christine (22), bor i et hus næs Assens. Hun er udlært hos Q8 nær Odense. Har også været med på ferier og til mange arrangementer :-)

Anita (31) oprindelig fra Båring, men er flyttet sammen med John i deres hus. Gik i skole med Rikke frem til 10. klasse og har deltaget i meget her i huset :-)  

Heidi (33) Bor lidt uden for Harndrup, hvor hun også arbejder i nærheden. Hun blev i feb. 2015 mor til Mikkel, så nu er der liv i hjemmet.

Frederikke (24) gik også på Vestfyns Efterskole med Cille. Hun arbejder inden for landbruget, specielt økologisk landbrug :-)

Lea (24) gik på Vestfyns Efterskole med Cille. Bor nu i Odense, efter en peiode på Ærø. Vores gode husalf til festerne :-)

Sara (25) gik også på Vestfyns Efterskole med Cille. Hun bor stadig på Als, hvor hun venter sin første baby :-)

Line  (24)  bor også på Als sammen med sin kæreste. Hun blev også mor i 2015, så hun er fuldt beskæftiget :-)

Flere kommer naturligvis nye navne på og skiftes ud, efterhånden som der kommer data ind på dem:-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.07 | 20:30

Fint billede af den gamle Mixture fra Mac Baren. Den findes den dag i dag. Er du piberyger, så kik forbi PIBERYGERNE på Facebook. Vi er over 1200 medlemmer.

...
14.12 | 00:44

Anna og Ejvinds yngste datter hedder Dorthe

...
15.01 | 21:11

God til at komme igang på hvis man skal til en rigtig fest med vennerne

...
27.06 | 23:39

Bertha Andersen var min elskede mormor . Hun døde i 1975. Hun var enke efter Lauritz Andersen. Hun havde 5 børn, Ellen var min mor.Et dejligt sted at besøge.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE