De Unges Side

En side med dem, som er dukket op siden 70´er og 80´er tiden. Samt ikke mindst alle ungerne af vore kendte personer fra tidligere - samt deres venner og veninder...

Jens Erik (42) bor i Gelsted på vestfyn. Han har arbejdet som isolatør, men er pt sygemeldt. I fritiden er det hans kat, som optager megen tid. Katten er ikke så glad for at komme ud i kulden, så Jens henter træerne ind i stuen i stedet :-)

Rikke (35) bor i Århus sammen med Allan, som hun blev gift med i juli 2019. Hun arbejder i fødevarestyrelsen. De har 2 katte. Hun har endelig fået kørekort, og kort efter deres bryllup købte de bil, så nu er Fyn ikke så langt væk ;-)

Jesper (33). Bor midt i Odense by. Kontor og butiksuddannet med bl.a. Netto på CV'et. Mester i strategispil, såvel at spille dem, som at tilføje features - og i at miste mobiltelefoner.

Cille (29) - Bor i Hjallese sammen med sin kæreste Mitch ;-) Hun har gået på Vestfyns Efterskole, efterfulgt af Tietgenskolen. Ekspert i fotografering, tegninger og LOL, samt ikke mindst de 2 katte i hjemmet

Mitch (30). Cilles kæreste. Studerer i Odense og har bijob som Cilles finans-rådgiver ;-) Er også stærkt involveret i Playstation- og PC-spil med bl.a. Jesper - samt forsøg på at opdrage husets 2 katte.

Josefine (29) er datter af Jytte og Tommy. Hun har sin søde kæreste i Belgien. Hun er færdig med uddannelsen og nu ansat i Landsinsamlingen som kommunikations-konsulent.

Tilde (27) datter af Lena og Morten, bor også i Århus. Hun er ansat hos Sex og Samfund. Har også været udenlands et halvt års tid i det sydamerikanske. Derudover engageret i politik

Marie (25) også datter af Lena og Morten. Hun bor i lejlighed i Aalborg, som hun deler med et par andre unge. Går på uni.

Maja (27 ) bor i lejlighed i Fredericia. Hun er uddannet pædagog. Har også deltaget i mangt og meget her i huset samt på ferie i Sunny Beach :-)

Christine (27), bor med Lars i et hus næs Assens. Hun er udlært hos Q8 nær Odense. De fik en datter i sommeren 2019. Har også været med på ferier og til mange arrangementer :-)

Anita (35) oprindelig fra Båring, men er flyttet sammen med John i deres hus nær Assens. Gik i skole med Rikke frem til 10. klasse. Har nu 2 børn med Allan :-)

Heidi (37) Bor lidt uden for Harndrup, hvor hun også arbejder i nærheden. Hun blev i feb. 2015 mor til Mikkel, som er vild med fodbold. Så nu er der liv i hjemmet.

Frederikke (29) gik også på Vestfyns Efterskole med Cille. Hun arbejder inden for landbruget, specielt økologisk landbrug :-)

Lea (29) gik på Vestfyns Efterskole med Cille. Bor nu i Odense, efter en periode på Ærø. Har fået 2 børn i 2019 og 2021.

Sara (28) gik også på Vestfyns Efterskole med Cille. Hun bor stadig på Als, og har fået 2 børn, født i 2018 og 2020.

Line(28) bor også på Als sammen med sin kæreste. Hun blev også mor i 2015, så hun er fuldt beskæftiget :-)

Flere kommer naturligvis nye navne på og skiftes ud, efterhånden som der kommer data ind på dem:-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 19:24

Den leader Jeg også efter

Mener den hedder jammer pg jag men Jeg kan ikke fonde den...

...
21.03 | 17:47

Marius Jensens kone hed Marie Andersine Klivager, datter af Anders Klivager som var min oldemors bror. Min far har også flere billeder af Marius Jensen hængende

...
23.10 | 07:40

skønne knallert, bare man dog kunne købe en sådan

...
19.12 | 17:36

Min mor Karen Louise Nielsen var telefonistinde ca. 1920, hun var født på Lillerønnemose gård, og flyttede da hun blev gift. Niels Ormhøj var min onkel

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE