Hvor er de henne?

Et er hvad man gik og lavede, da man var ung, men hvad går de forskellige egentlig og laver i vore dage. Mange er det lykkedes at holde kontakt med, eller i det mindste viden om, hvor de er og måske hvad de foretager sig. Så noget af det, kan du læse her.

I er alle velkomne til at henvende jer, hvis I mener jeg ikke er tilstrækkeligt opdateret...

Vi kan jo starte med redaktøren selv, inden nogle andre bliver udstillet 🙂.

Jan (64) (mig) er forlængst blevet voksen, i hvert fald ifølge dåbsattesten, da jeg har fået 6-tallet foran. Jeg bor nu i Bellinge tæt på Odense Å.
De unge er efterhånden fløjet fra reden, læs mere om Jens Erik, Rikke, Jesper og Cille under "De unge".
I december 2020 er en kæreste kommet til, Lykke fra Nyborg, som arbejder i samme firma. Vi bor sammen i Bellinge. Hun beskrives her på siden også 😊
Jeg er salgskonsulent og kontormand hos Clean Dry / Cotti Rens i Odense, hvor jeg bl.a. sælger rengøringsopgaver. Pension? Nej da, ikke før jeg er omkring 67 år ;-)

Jytte (58) bor sammen med sin kæreste Allan i deres hus lidt uden for Fredericia, og de blev gift i foråret 2019. Datteren Josefine(28) bor i København.
Jytte er i butik i Vejle og har således skiftet fag fra pædagog til salgsassistent. Allan er ansat på Lego, og det forlyder, at han også selv har kassevis af legoklodser. 

Lena (60) bor i Aalborg sammen med sin mand Michael (58) i deres hus. 
Døtrene Marie (25) og Tilde (28) er begge fløjet fra reden.
Lena arbejder ved Aalborg Kommune med visitering af hjælpemidler til ældre. Michael er afdelingschef i et større firma i Aalborg.
Lena fremhæver da i øvrigt også, at det er fantastisk at have så dygtige store piger... og at det heldigvis kun siger noget om datterens alder... Man kan jo ikke se, at hun (og vi andre) er blevet ældre.

Karen (80), døde den 17 juli 2018 og blev bisat i Bellinge Kirke 24. juli 2018. Hun var mor til os 3 børn Jan, Lena og Jytte, samt farmor til ialt 7 børn og oldemor til 1.
Hun er meget savnet af os alle. Hvil i fred mor.

Solbrit (58), bor i Middelfart, hvor hun også arbejder - altså når hun ikke enten har brækket sin fod (pga den sov), eller beskadiger hoften (efter fald med scooteren).
Hun har katten Vimse, som skaber ekstra liv i huset ;-)

Karl (73) bor i Strib, han går hjemme og nyder livet som pensionist, når han da ikke skal pleje Solbrits skader, kattene eller hans 3 børnebørn. 
Ind imellem er der dog tid til også at "arbejde" med PC kabinet, kradsebræt med seng m.m. for Cille m.fl. ;-)

Lykke(64) er ny på Natposten. Kollega og nu også kæreste og samlever med redaktøren her.
Hun boede før i Nyborg, og har mange interesser ud over jobbet i butikken. Så som køreture til Skagen i Spark'en, og stor alsidighed i køkkenet, hvor alt laves fra bunden.
Lejligheden i Bellinge bærer præg af, at det ikke længere kun er redaktøren her, som indretter sig. Der er mange gode nye ting, som er kommet til :-)

Quist (64) bor fortsat i Dalum. Der har han boet i mange år efterhånden, selv om han havde job på Sjælland - men herregud, det tager jo heller ikke så lang tid med tog i vore dage - når DSB ellers vil det. Efterløn? Tja, det blev også tiden ;-)
Hjemme i Dalum er der også nok at se til. Huset er efterhånden gennemrenoveret og fuget om, så det er dårligt til at genkende :-)

Erik (62), også kaldet Ernie, bor med kæresten Janne i Hillerslev. Her bor de hyggeligt med kat og hunde. Gravhundene får af og til hvalpe. Erik har desuden nu 3 gange fået titlen bedstefar :-)
Erik har 3 døtre, Marianne, Marlene og Monica.
Hans mor bor i Bogense.

Polle (64) bor fortsat i Bogense, hvor han er groet godt fast og er glad for at bo. Han har ikke ladet sig friste til ægteskab eller lignende, så han holder også ungkarlestatus, som også flere af de andre nævnte. 
Han er i øvrigt den eneste af "os gamle", som fortsat kommer en del ud til "Fredskoven", dog kun er for at lufte sin lille hund.

Henrik (65) bor stadig i Lumby sammen med sin hustru Pia (63). De flyttede i 1982 derud fra Damhusvej, der hvor jeg så overtog deres lejlighed, og kom til at bo lige over Jyttes lejlighed, og Quist ligeså nede på 1. sal.
Henrik og Pia har været gift i over 30 år. De har børnene Stine og Troels, begge forlængst flyttet hjemmefra, men naturligvis ofte på besøg. Stine fik tvillinger i efteråret 2014, så Henrik og Pia har dermed også fået bedsteforældre status :-)
Henrik er fortsat selvstændig el-installatør med industri som speciale, imens Pia fortsat er socialpædagog.

Inge (64) som er min kusine bor i dag i Horsens med mand og yngste datter som går på efterskole. De bor tæt på fjorden i skønne omgivelser med en lille skov lige uden for haven.
Inges ældste søn Thomas (35) bor ved Skjern og har lige købt et nedlagt landbrug, hvor jorden er solgt fra.
Hendes søn Allan (29) bor i Århus, hvor han deler lejlighed med en kammerat. Han har planer om uddannelse inden for IT efter sommer.
Klaus og Jan tog på knallert til Ådum, lidt uden for Tarm såvel i 1973 og 1974. Det var bl.a. til Inge, hendes bror Henning og deres forældre Anna og Niels. Siden blev det Henrik og Jan som kom på besøg i 1975, 1976 og 1977

Klaus (64) flyttede for nogle år siden til Sasserod sammen med sin kone gennem mange år Tove (61). De begyndte at komme sammen, da han var 16 og hun 15 år, så det er et af de sjældne langvarige forhold :-) De har 2 voksne børn. 
I marts 2013 havde vi en længere telefonsnak, så efterfølgende tog jeg en tur på besøg en lørdag formiddag i Sasserod på deres smukt beliggende ejendom. Det er snart længe siden, måske man skulle kigge ud igen ;-)

Ella (60) bor stadig i Aalborg sammen med Michael. De har sammen 3 drenge. De har også boet samme sted i mange år, men har på det sidste bygget en del om.
Ella er ansat ved Aalborg Kommune som socialrådgiver.
Ella er også aktiv på Facebook, hvad vi jo er mange der er. Der faldt jeg i hvert fald over nogle søde billeder af hundehvalpene, og naturligvis af Ella selv, som jo næsten ikke har forandret sig...

Steen (64) og Vibeke (husker ikke alderen, men sikkert stadig ung), ja de bor fortsat nord for Otterup i deres store hus der. De har 2 børn, Daniel samt Kia (som bor i Søndersø).
Steen arbejdede som isolatør, men er nu gået på efterløn. Han har også indrettet sin egen afdeling i huset, hvor han kan trække sig hen, når konen bliver for meget ;-) ... Eller måske når han bliver for meget for hende ;-)
Vibeke har i snart 30 år arbejdet samme sted, på gartneriet PKM i Søhus. Steen påstår fortsat, at hun først holder op, når de skal bære hende ud ;-)

Conny (58) er flyttet fra Fyn for en del år siden. Hun bor nu i Egtved sammen med manden Ole og datteren Sofie.
Conny arbejder som produktionsplanlægger hos Omme Lift. TIdligere var hun i en årrække hos Jo Jo i Bogense, og kommer oprindelig fra Maderup ved Særslev.
Hun benægter, at hun en overgang, ifølge Polle, skulle have boet på en Ø, nær Ebeltoft ;-)

Karin (58) er fornyligt flyttet hjemmefra. Altså fra sine forældres gård, som hun overtog for en del år siden. Hun har nu solgt gården og er flyttet ind til Særslev i et flot parcelhus, som hun naturligvis arbejder en del med.
Karin har 3 piger. Den ældste bor sammen med sin kæreste i København.
Hun er ansat på OUH i Odense som sygeplejerske, hvor hun har været en del år efterhånden. 

Susanne (58) bor nu i Middelfart, hvor de i det mindste stadig har togdrift, hvilket de ikke har haft i mange år i Jullerup, hvor hun kommer fra. Ok, hun ville nok dårligt kunne huske det, da den forbindelse lukkede i 1966.
Hun har både kæreste, voksne børn og nu også børnebørn. Så der er rigeligt at se til, da hun også studerer til pædagog. Derudover har hun fastholdt interessen for heste og dermed ridning helt fra de unge dage, så det var altså ikke bare en ungdomsdille ;-) 

Frederik (57) bor i Odense, hvor han har boet i mange år med Lotte (54) og børnene Lasse og Line.
Han har været med i Familydart helt tilbage til først i 90'erne.
På trods af, at benene ikke helt vil, som han vil, har han undervist på Østfyns Produktionsskole. Desuden får han en del fra hånden i huset i det sydøstlige Odense. Der skal jo hugges brænde, moderniseres inde og ude - godt han er alsidigt uddannet.
Lotte nåede 25 år hos Post Danmark, inden hun skiftede den karriere ud med et job i brugsen i Ringe, hvor hun er faldet godt til.

Finn (63) og Gitte (58) bor begge fortsat i Årup. Her byggede de en stor villa tilbage i 1985-86. Da huset blev for stort valgte de at flytte små 100 meter og bygge et nyt hus. Også stilfuldt indrettet. I hvert fald indtil redaktøren her kom på besøg i feb. 2012 og kørte en af lamperne i indkørslen ned...
Gitte arbejder på et plejecenter i Årup, og er sikker på at blive der i mange år, som hun siger. Hun mener, at efterlønsalderen alligevel bliver sat så højt op, at han lige så godt kan få værelse på hjemmet, og så blot rulle ud af sengen om morgen, så er hun på arbejde.
De har datteren Janne. Hun er for anden gang blevet mor for ikke så længe siden. Dette gør jo i sagens natur Gitte og Finn til bedsteforældre igen... Ja som tiden dog går :-)

Inge Dorte (60) og Finn bor stadig i Nørre Aaby, hvor hun rendte på redaktøren ind imellem, hovedsaligt i Netto. Hun er lærer og arbejder nu i Fredericia.
Finn arbejder i Middelfart efter mange år som tømrer. Ja jeg har ikke helt styr på titlen nu om dage, men rendte på ham, da jeg var på visit rundt om i Middelfart for at score rengøringsopgaver.
De har også 2 børn, og her kniber det med at huske alderen, så der kommer ikke nogle bud på alder... 

Anne Yde (60) bor nær Harndrup med sin mand. De har 3 voksne børn, som er fløjet fra reden, så vidt vides. Hun arbejder på OUH, ligesom Karin, men i en anden afdeling. Derudover er hun meget haveinteresseret, modsat i barndomsdagene ;-)
Hun har også fået titlen bedstemor for ikke så længe siden.

Jette (58) bor i dag i Odense. Hun er gift med Troels og har to børn, Asger på 24 år og Signe på 20 år.
Hun gik jo i klasse med Jytte, ligesom Gitte i de gamle dage på Hårslev Skole, og siden Særslev Skole. Jytte og Jette fortsatte tilmed på Nordfyns Gymnasium i Søndersø, så det blev til mange år sammen. Dermed var Jette også aktivt med i Bogense-tiden og såmænd også Odense-tiden på Damhusvej, Tarup og hvor vi nu har boet i tidens løb.
Jette arbejder som socialpædagog, men læser til lærer, så det er lidt samme mønster som Inge Dorte - altså det med at læse til lærer.

Peter (63) og Jette (alder tja...) bor på Sjælland i et pænt stort hus - i hvert fald i forhold til redaktørboligen her... De har 2 børn.
Peter holdt naturligvis en større fest, da han rundede det skarpe hjørne, og træder ind i de voksnes verden. Det klarede han ifølge Quist uden de store problemer. Til samme fest var i øvrigt også en anden gammel bekendt, Hans Georg Olsen til stede.
Peter forlod militæret for nogle år siden og er gået til kommunen (vist nok i Sorø), hvor han behandler byggesager.
Jettes beskæftigelse har vi ikke "opsporet" på nuværende tidspunkt, men vi vender tilbage, når vi ved mere.


Jeg vender løbende tilbage på denne side med nyeste nyt om de gamle.
Fra Quist fødselsdag i 1977. Her ses Marianne, Finn, Jørgen, Anne, Steen, Helle og Knuddi

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.07 | 19:24

Den leader Jeg også efter

Mener den hedder jammer pg jag men Jeg kan ikke fonde den...

...
21.03 | 17:47

Marius Jensens kone hed Marie Andersine Klivager, datter af Anders Klivager som var min oldemors bror. Min far har også flere billeder af Marius Jensen hængende

...
23.10 | 07:40

skønne knallert, bare man dog kunne købe en sådan

...
19.12 | 17:36

Min mor Karen Louise Nielsen var telefonistinde ca. 1920, hun var født på Lillerønnemose gård, og flyttede da hun blev gift. Niels Ormhøj var min onkel

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE