Hvor er de henne?

Et er hvad man gik og lavede, da man var ung, men hvad går de forskellige egentlig og laver i vore dage. Mange er det lykkedes at holde kontakt med, eller i det mindste viden om, hvor de er og måske hvad de foretager sig. Så noget af det, kan du læse her.

I er alle velkomne til at henvende jer, hvis I mener jeg ikke er tilstrækkeligt opdateret...

Vi kan jo starte med redaktøren selv, inden nogle andre bliver udstillet .

Jan (60) (mig) er forlængst blevet voksen, i hvert fald ifølge dåbsattesten, da jeg forlængst har fået 5-tallet foran. Jeg bor nu i Bellinge tæt på Odense Å.
De unge er efterhånden nogenlunde fløjet fra reden, læs mere om Jens Erik, Rikke, Jesper og Cille under "De unge".
Jeg er salgskonsulent og bydreng hos Clean Dry i Odense, hvor jeg sælger rengøringsopgaver såvel til erhverv som private. Pension? Nej da, ikke før jeg er omkring 67-68 år ;-)

Jytte (53) er flyttet sammen med sin kæreste Allan i Fredericia. Datteren Josefine(24) studerer i Århus.
Jytte er pædagog i Næsby og har således fortsat meget med børn at gøre. Allan er ansat på Lego, og det forlyder, at han også selv har kassevis af legoklodser. 

Lena (55) bor i Aalborg sammen med sin mand Michael (53) i deres hus med datteren Marie (20) og den yngste af Michaels 2 sønner.
Datteren Tilde (23) bor i lejlighed også Århus.
Lena arbejder som fysioterapeut, hvilket hun har gjort i mange år efterhånden. 
Lena fremhæver da i øvrigt også, at det er fantastisk at have så dygtige store piger... og at det heldigvis kun siger noget om datterens alder... Man kan jo ikke se, at hun (og vi andre) er blevet ældre.

Mor Karen (80), som vi 3 børn og flere af vennerne stadig kalder hende, bor i Bellinge. Det er efterhånden mange år siden der stod Hindevad og Bogense på adressen. Hun har jo nu heller ikke byen for sig selv, efter jeg er rykket herud også med såvel hjemmeboende som besøgende børn :-)
Hun har en stigende interesse i computerens mange muligheder efter hun investerede i en Ipad i 2014.

Solbrit (54), bor i Middelfart, hvor hun også arbejder - altså når hun ikke enten har brækket sin fod (pga den sov), eller beskadiger hoften (efter fald med scooteren).
Hun har stadig katten Lusse, som er killing af Mille herfra. Derudover er katten Vimse kommet til, for at skabe ekstra liv i huset ;-)

Karl (67) bor i Strib, han går hjemme og nyder livet som "efterlønner", når han da ikke skal pleje Solbrits skader, kattene eller hans 3 børnebørn. 
Ind imellem er der dog tid til også at "arbejde" for Cille m.fl. ;-)

Quist (60) bor fortsat i Dalum. Der har han boet i mange år efterhånden, selv om han har job på Sjælland - men herregud, det tager jo heller ikke så lang tid med tog i vore dage - når DSB ellers vil det.
Hjemme i Dalum er der også nok at se til. Han har lige fået skiftet tag på huset og hele huset er også fuget om, så det er dårligt til at genkende :-)

Erik (58), også kaldet Ernie, er flyttet sammen med kæresten i Hillerslev. Her bor de hyggeligt med deres ny-steriliserede kat. Erik har da også fået titlen bedstefar fornyligt :-)
Erik har 3 piger i 20'erne, Marianne, Marlene og Monica.
Hans mor og datter Marlene bor stadig i Odense på Hinnehøjen, hvor han også selv boede i en del år. 

Polle (61) bor fortsat i Bogense, hvor han er groet godt fast og er glad for at bo. Han har ikke ladet sig friste til ægteskab eller lignende, så han holder også ungkarlestatus, som også flere af de andre nævnte. 
Han er i øvrigt den eneste af "os gamle", som fortsat kommer en del ud til "Fredskoven", dog kun er for at lufte sin lille hund. Senest blev han fundet af redaktøren i supermarkedet MENY, hvor han afleverede tipskupon - ja ligesom i de gode gamle dage.

Henrik (61) bor stadig i Lumby sammen med sin hustru Pia (59). De flyttede i 1982 derud fra Damhusvej, der hvor jeg så overtog deres lejlighed, og kom til at bo lige over Jyttes lejlighed, og Quist ligeså nede på 1. sal.
Henrik og Pia har i efteråret 2011 holdt sølvbryllup. De har børnene Stine (29) og Troels (26), begge flyttet hjemmefra, men naturligvis ofte på besøg. Stine fik tvillinger i efteråret 2014, så Henrik og Pia har dermed også fået bedsteforældre status :-)
Henrik er fortsat selvstændig el-installatør med industri som speciale, imens Pia fortsat er socialpædagog.

Inge (59) som er min kusine bor i dag i Horsens med mand og yngste datter som går på efterskole. De bor tæt på fjorden i skønne omgivelser med en lille skov lige uden for haven.
Inges ældste søn Thomas (32) bor ved Skjern og har lige købt et nedlagt landbrug, hvor jorden er solgt fra.
Hendes søn Allan (26) bor i Århus, hvor han deler lejlighed med en kammerat. Han har planer om uddannelse inden for IT efter sommer.
Klaus og Jan tog på knallert til Ådum, lidt uden for Tarm såvel i 1973 og 1974. Det var bl.a. til Inge, hendes bror Henning og deres forældre Anna og Niels. Siden blev det Henrik og Jan som kom på besøg i 1975, 1976 og 1977

Klaus (60) flyttede for nogle år siden til Sasserod sammen med sin kone gennem mange år Tove (58). De har 2 voksne børn. De begyndte at komme sammen, da han var 16 og hun 15 år, så det er et af de sjældne langvarige forhold :-)
I marts 2013 havde vi en længere telefonsnak, så efterfølgende tog jeg en tur på besøg en lørdag formiddag i Sasserod på deres smukt beliggende ejendom. Eneste minus er den manglende mobildækning, så de er stadig afhængig af fastnet-telefonen...

Ella (55) bor stadig i Aalborg sammen med Michael sammen med deres 3 drenge. De har også boet samme sted i mange år, men har på det sidste bygget en del om.
Ella har nu også rundet det skarpe hjørne, og er således trådt ind i de voksnes rækker... Hun er ansat ved Aalborg Kommune.
Ella er også aktiv på Facebook, hvad vi jo efterhånden er mange der er. Der faldt jeg i hvert fald over nogle søde billeder af hundehvalpene, og naturligvis af Ella selv, som jo næsten ikke har forandret sig...

Conny (53) er flyttet fra Fyn for en del år siden. Hun bor nu i Egtved sammen med manden Ole og datteren Sofie på 20 år.
Conny var i lang tid ansat hos Eaton Electric, som produktionsplanlægger. Hun har dog skiftet job inden for det sidste års tid
Hun benægter, at hun en overgang, ifølge Polle, skulle have boet på en Ø, nær Ebeltoft ;-)

Karin (53) er fornyligt flyttet hjemmefra. Altså fra sine forældres gård, som hun overtog for en del år siden. Hun har nu solgt gården og er flyttet ind til Særslev i et flot parcelhus, som hun naturligvis arbejder en del med.
Karin har 3 piger på 25, 23 og 18 år. Den ældste bor sammen med sin kæreste i København, imens den yngste bor hos Karin. 
Hun er ansat på OUH i Odense som sygeplejerske, hvor hun har været en del år efterhånden. 

Susanne (53) bor nu i Middelfart, hvor de i det mindste stadig har togdrift, hvilket de ikke har haft i mange år i Jullerup, hvor hun kommer fra. Ok, hun ville nok dårligt kunne huske det, da den forbindelse lukkede i 1966.
Hun har både kæreste, voksne børn og nu også børnebørn. Så der er rigeligt at se til, da hun også studerer til pædagog. Derudover har hun fastholdt interessen for heste og dermed ridning helt fra de unge dage, så det var altså ikke bare en ungdomsdille ;-) 

Steen (61) og Vibeke (husker ikke alderen, men sikkert stadig ung), ja de bor fortsat nord for Otterup i deres store hus der. De har 2 børn, Daniel på ca 26 år (som bor hjemme) samt Kia på ca 23 år (som bor i Søndersø).
Steen arbejder som isolatør. Han har også indrettet sin egen afdeling i huset, hvor han kan trække sig hen, når konen bliver for meget ;-) ... Eller måske når han bliver for meget for hende ;-)
Vibeke har i over 25 år arbejdet samme sted, på gartneriet PKM i Søhus. Steen påstår, at hun først holder op, når de skal bære hende ud ;-)


Frederik (53) bor i Odense, hvor han har boet i mange år med Lotte (50) og børnene Lasse og Line på 17 og 15 år.
Han har været med i Familydart helt tilbage til først i 90'erne.
På trods af, at benene ikke helt vil, som han vil, er han nu tilbage på arbejdsmarkedet som underviset på Østfyns Produktionsskole. Desuden får han en del fra hånden i huset i det sydøstlige Odense. Der skal jo hugges brænde, moderniseres inde og ude - godt han er alsidigt uddannet.
Lotte nåede 25 år hos Post Danmark, inden hun skiftede den karriere ud med et job i brugsen i Ringe, hvor hun er faldet godt til.

Finn (59) og Gitte (53) bor begge fortsat i Årup. Her byggede de en stor villa tilbage i 1985-86. Da huset blev for stort valgte de at flytte små 100 meter og bygge et nyt hus. Også stilfuldt indrettet. I hvert fald indtil redaktøren her kom på besøg i feb. 2012 og kørte en af lamperne i indkørslen ned...
Gitte arbejder på et plejecenter i Årup, og er sikker på at blive der i mange år, som hun siger. Hun mener, at efterlønsalderen alligevel bliver sat så højt op, at han lige så godt kan få værelse på hjemmet, og så blot rulle ud af sengen om morgen, så er hun på arbejde.
De har datteren Janne (30). Hun er for anden gang blevet mor for ikke så længe siden. Dette gør jo i sagens natur Gitte og Finn til bedsteforældre igen... Ja som tiden dog går :-)

Inge Dorte (55) og Finn bor stadig i Nørre Aaby, hvor hun rendte på redaktøren ind imellem, hovedsaligt i Netto. Hun er lærer og arbejder nu i Fredericia.
Finn arbejder i Middelfart efter mange år som tømrer. Ja jeg har ikke helt styr på titlen nu om dage, men rendte på ham, da jeg var på visit rundt om i Middelfart for at score rengøringsopgaver.
De har også 2 børn, og her kniber det med at huske alderen, så der kommer ikke nogle bud på alder... 

Jette (53) bor i dag i Odense. Hun er gift med Troels og har to børn, Asger på 21 år og Signe på 17 år.
Hun gik jo i klasse med Jytte, ligesom Gitte i de gamle dage på Hårslev Skole, og siden Særslev Skole. Jytte og Jette fortsatte tilmed på Nordfyns Gymnasium i Søndersø, så det blev til mange år sammen. Dermed var Jette også aktivt med i Bogense-tiden og såmænd også Odense-tiden på Damhusvej, Tarup og hvor vi nu har boet i tidens løb.
Jette arbejder som socialpædagog, men læser til lærer, så det er lidt samme mønster som Inge Dorte - altså det med at læse til lærer.

Peter (59) og Jette (alder tja...) bor på Sjælland i et pænt stort hus - i hvert fald i forhold til redaktørboligen her... De har 2 børn, hvoraf den ældste må være omkring 17 år.
Peter holdt naturligvis en større fest, da han rundede det skarpe hjørne, og træder ind i de voksnes verden. Det klarede han ifølge Quist uden de store problemer. Til samme fest var i øvrigt også en anden gammel bekendt, Hans Georg Olsen til stede.
Peter forlod militæret for nogle år siden og er gået til kommunen (vist nok i Sorø), hvor han behandler byggesager.
Jettes beskæftigelse har vi ikke "opsporet" på nuværende tidspunkt, men vi vender tilbage, når vi ved mere.


Jeg vender løbende tilbage på denne side med nyeste nyt om de gamle.
Fra Quist fødselsdag i 1977. Her ses Marianne, Finn, Jørgen, Anne, Steen, Helle og Knuddi

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.12 | 00:44

Anna og Ejvinds yngste datter hedder Dorthe

...
15.01 | 21:11

God til at komme igang på hvis man skal til en rigtig fest med vennerne

...
27.06 | 23:39

Bertha Andersen var min elskede mormor . Hun døde i 1975. Hun var enke efter Lauritz Andersen. Hun havde 5 børn, Ellen var min mor.Et dejligt sted at besøge.

...
14.05 | 15:48

Hej , du kan finde hårslev skole på facebook.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE