Forsiden

Den gamle gård på Rødegårdsvej 10, hvor jeg boede mine første 10 år. Gården brændte i 1968 og en ny blev bygget.

Seneste opdatering maj 2022.

Hindevad og omegn

Der sættes nu adresser på de huse og gårde, som er omtalt i det gamle Hindevad, således man kan se hvilke huse, der tales om - hvis man ikke lige husker, hvem der boede hvor tilbage i 70'erne. I første omgang er Rugårdsvej opdateret, de øvrige følger snarest. Der er også lidt nyt om "Bagløkkehuset"

Opdateret maj 2022.


"Hvor er de nu" og "De unge" 
Det er en afdeling, hvor du kan læse lidt om, hvad de forskellige fra dengang egentlig går og laver nu. Eller noget af det, skulle man måske sige. Der er løbende opdatering, når vi ind imellem hører nyt fra "de gamle"...
Opdateret maj 2022.


"Billeder"
Der er såvel billeder fra de gamle tider, som helt nye af de forskellige. Blandt andet en afdeling med "De unges billeder", "Konfirmationer", "Grækenland 2015-17" "Sunny Beach 2009 og 2012", Skagen 2014" m.m.
Ligeså  en afdeling med "Gamle steder", "Knallerter og biler" fra dengang, samt "70'er billeder" hvor vi ser lidt på hvad der rørte sig dengang med reklamer, radio, TV, inventar, tidsånd osv.
   Opdateret 2021.   


"Hindevad og omegn"
"Barndom i Hindevad"   er en side om dengang vi var børn, og boede i Hindevad. Hvad vi lavede dengang i 60'erne og 70'erne ude på landet i den lille landsby. Hvad legede vi? Hvad købte vi i Brugsen, grillen og ishuset? osv osv..
"Oplevelser fra egnen" er anekdoter fra folk, som har boet i og omkring Hindevad eller omegn - eller arbejdet der eller blot kender nogen. Her kan I sende oplevelser I ønsker at bidrage med ind.
"Rugårdsvej", "Assensvej", "Nellerudgyden", "Flytterupgyden", "Rødegårdsvej"  osv. Her kan du læse om hvem der boede i Hindevad i 60'er og 70'ernr, gade for gade. Vi kommer rundt på alle vejene, gyderne osv - og prøver at huske, hvem der boede rundt omkring, deres børn osv. Her har jeg fået god hjælp fra Gert, Finn, Preben, Henning, Niels og min mor naturligvis.
"Facebook" - For dem der kigger ind på facebook, kan man også finde Hindevad ting under gruppen "Hårslev".

Siden er opdateret maj 2022, se også under billeder, under "Gamle billeder" flere på vej. Se bl.a. Hindevad Mølle ved Assensvej, og Bagløkkehuset...


"70'erne" 
Fra "Hårslev Kro Fredag" kan du læse om, hvordan en ganske alm. fredag på Hårslev Kro kunne tage sig ud. Første beretning er fra fredag 11. februar 1977, hvor stort snefald førte til en meget lang nat.
Fra "Kusinerne kommer", hvor vi ser nærmere på nogle julidage i 1977, hvor kusinerne Inge og Linda dukkede op på Fyn.
Fra "Lena 15 år" om hendes fødselsdagsfest, lørdag den 5. marts 1977. Læs en udførlig reportage fra dagen, baseret på Natpostens forsidehistorie fra ugen efter. 
Kig også på "Steens og Jans fest", som omhandler deres 21 og 20 års fødselsdag i november 1977.

"80'erne"  
Fra tiden i "Sct. Annagade" og senere i "Tarup og Lumby" kan I læse om, hvad der skete i de tider. Også en del om Persontests fra de tider...

"Quist's vittige hjørne"
Her kommet der jævnligt nye vitser fra Quist. Du har måske ikke læst dem fra tidligere, så der er grin til et stykke tid her.
Der er også nye vitser på "Diverse vitser" fra Katalin, Inge, Jan Andersen, Lena m.fl. Vi tager gerne imod flere, så skriv endelig, hvis du har nogle gode grin, du vil dele med os...


"Min Gæstebog"
Du er også velkommen til at lægge en hilsen i "Min gæstebog" - den er synlig for alle, som kikker ind. En stor tak herfra til alle, som lægger en hilsen :-) 
Se beskeder fra Sara, Susanne (Jullerup), Hermann, Connie, Katalin, Ejvind, Mogens og en masse andre... og læg selv en hilsen...

"Musikken"
Der skal musik til også. Her kan du på en side "Årenes hits 1968-2015"   se en oversigt over de største hit i alle årene fra 2008 og tilbage til 1968, hvor de første lister blev lavet hjemme på værelset... For 2008, 2009 og 2010 er de 40-60 største hits listet op, imens det blot er årets største hit for de tidligere år. 
"Musikken dengang" Her kan du se et kig op, hvad vi egentlig lyttede til i 70'erne. Der er omtale af nogle forskellige kunstnere fra den tid samt et eksempel på en af vore egne hitlister fra 1977.
"Glamrock m.m." beskæftiger sig med musikken især i første halvdel af 70'erne, hvor Sweet, Slade, T-Rex og lignende dominerede på musikfronten.

Og kig ind på "Hits 2018" for at se de største hits sidste år. Du kan også se listerne for de tidligere år.  


"Gode Links"
Her er stedet hvor du kan finde vej til andre gode hjemmesider, vittige sider og andet godt. 
Eksempelvis et kig på efterskolen www.vestfynsefterskole.dk hvor såvel Jesper som Cille har haft sin daglige gang, begge i hver 2 år.

Kig også ind på 
www.glamrocker.dk , hvor du kan få et rigtig godt indblik i livet i 70'erne, såvel med musik, TV, radio, indretning, reklamer m.m.
Ligeså et link til "Billesbøllegård" krøniken, som jeg vil kalde den, hvor Mogens Hansen fortæller sin livshistorie fra omkring 5 års alderen og frem til han rundede de 70 år. En livshistorie som udspilles fra omkring 1925 til 2000.

Samt en masse andre links...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jan | Svar 23.11.2014 22:04

Hej Mogens.
Det er sjovt at skrive om de gamle - og nye dage, og lige så rart, at nogen syntes om det. Der skal nok komme mere

Mogens Bæk Christensen | Svar 20.11.2014 14:59

Fantastisk interessant at læse dels om hvem der boede hvor, tilbage i 70'erne og dels om besøget på Hårslev Skole.

Jan | Svar 23.09.2011 19:00

Hej Susanne.
Ja det skulle jo ellers ikke være bedemænd at Natposten er kendt for...
Måske man skulle finde nyt billede

Susanne ernst | Svar 23.09.2011 10:07

Hvorfor en bedemandsreklame på forsiden? Fordi klientellet er tæt på skinddøde ?? Sus

Hanseeraq Olsen | Svar 13.07.2011 05:54

Hej Jan.Kommet hjem fra Canada og mødte to søskende for første gang.Fantastisk! Kan nogen af jer hjælpe mig med at finde Kia Margaurd?

Preben Gøhns 23.06.2012 23:20

Hej du kan finde Kia Marquard på facebook

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 10:36

Jeg har læst jeres indlæg de er fantastiske. Men hvad er der sket med de personer der som de første på Hårslev skole gik i 8. klasse.

...
30.07 | 19:24

Den leader Jeg også efter

Mener den hedder jammer pg jag men Jeg kan ikke fonde den...

...
21.03 | 17:47

Marius Jensens kone hed Marie Andersine Klivager, datter af Anders Klivager som var min oldemors bror. Min far har også flere billeder af Marius Jensen hængende

...
23.10 | 07:40

skønne knallert, bare man dog kunne købe en sådan

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE